MURAL D'ESPERIT JUJOLIÀ

A l'Escola La Sardana de Badia del Vallès han decorat el passadís amb un mural d'esperit jujolià, amb elements de reciclatge que ha sigut una demostració de bon gust i d'un resultat vistós i elegant. Enhorabona al professorat que ha tingut aquesta brillant idea.

TAPÍS DELS JOCS FLORALS

En el transcurs del present any universitari ha tingut lloc a l'Escola Superior d'Arquitectura de Barcelona,  una reinterpretació del tapís "FE" que Jujol va fer pels Jocs Florals de 1907. Aquesta activitat ha estat conduïda per l'arquitecte-professor Josep Llinàs que amb la col·laboració de 100 alumnes i 4 professors han dut a terme aquesta reinterpretació

CÀTEDRA JVJOL

ETSAB.jpg

L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona acaba d’inaugurar el passat dia 17 de juny, la nova “CÀTEDRA JVJOL”, dedicada a l’estudi d’aquest il·lustre arquitecte-catedràtic, on va exercir des de 1909 fins a la seva mort el 1949. La seva direcció s’ha confiat a l’especialista en l’obra de Jujol, el Dr. Joan Mercadé Brulles, a qui desitgem molts èxits.

Foren presents les autoritats acadèmiques de la UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA, representant de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, representant de l’Ajuntament de Roda de Barà. A part del director de la càtedra, van dirigir unes paraules als presents el Sr. Pere Virgili, constructor, que havia treballat amb l’arquitecte Jujol, també va parlar el director de L’ARXIV JVJOL, i el vicerrector de la Universitat. Al final de l’acte es va brindar amb el cava JVJOL de Caves Vives Ambròs de Montferri.

Hi van assistir apròximadent unes seixanta persones atès que l’aforament era limitat per la plandèmia.

ARXIV JVJOL, juny 2021